Det første GoRed Seminar i den gode sags tjeneste løb af stablen i Falconer Salen mandag. Talerne satte fokus på innovation og disruption, de gode idéer og fremtidens iværksætteri. Vi har samlet lidt af de konkrete råd, der kom fra scenen.

*Denne artikel er første gang udgivet på Trendsonline.dk den 30 november 2016*

Til GoRed Seminar havde vi fornøjelsen af at lytte til den gode fortælling om iværksætteri af landets 10 største serieiværksættere. Vi fik hele historien med både op- og nedture, en god portion guldkorn og brugbare råd.

Læs også: GoRed Seminar 2016: Fokus på forbrugeren, kundeservice og den gode idé

De inspirerende ord blev på denne dag blev udtalt af: Jakob Jønck, Christian Stadil, Tommy Ahlers, Susanne Hessellund, Mads Peter Veiby, Nikolaj Bondesen, Andrea Elisabeth Rudolph, Morten Strunge, Morten Primdahl og Theis Søndergaard.

Dagens vigtigste udtalelser

Innovative og med en ukuelig tro på sig selv. Det opsummerer kort og godt, hvem dagens talere på dette første GoRed Seminar står for. Vi har samlet de 10 vigtigste og mest lærerige takeaways fra dagen og Danmarks mest skarpe iværksættere til dig lige her:


En stor vision er emotionel – profit er bare et biprodukt af målet” – Nikolaj Bondesen, stifter af UFUSE.

”Vær din egen disruption i egen virksomhed” – Theis Søndergaard, stifter af Vivino.

”Fremtiden er fortsat teknologisk. Derfor skal vi have fokus på at ’merge’ tech og den fysiske verden og tænke mere i krydsfelter” – Jakob Jønck, stifter af Simple Feast, Endomondo og MyFitnessPal.

”Kreativiteten opstår på kanten af boxen – vi skal tænke mere i de interessante krydsfelter” – Christian Stadil, stifter af Thornico.

”Mennesket er ikke logisk – det er biologisk!” – Mikkel Holm, stifter af /Kl. 7.

”Vær til stede på alle kanaler og lyt til jeres kunder. Tag dem seriøs!t” – Mads Peter Veiby, stifter af M1, spilnu.dk og ParkPark.

Det handler om at slå ind på markedet og altid have fokus på kunderelationen” – Morten Strunge, stifter af Plenti, Mofibo og Onfone.

”Gensidig tillid mellem virksomhed og brugere er det vigtigste for succes. Husk at gøre det nemt for kunden!” – Morten Primdahl, stifter af Zendesk.

”Tro på tingene og din idé i stedet for at være optaget af regneark” – Susanne Hessellund, stifter af Bel Air Aviation.

”Det handler ikke om, hvad du kan, men hvad du gerne vil” – Tommy Ahlers, stifter af Zyb og medejer af Podio.


GoRed Seminar indsamlede på denne dag rundt regnet en halv million kroner, som ubeskåret går til Røde Kors.