Fra et lille, dansk startup til 500 ansatte og kontorer i ni byer over hele kloden. Sådan har Airhelps eksplosive rejse set ud, siden de startede for fem år siden. Men stifter og serieiværksætter Henrik Zillmer drømmer stadig om mere: Airhelp skal børsnoteres i USA.

Når et fly bliver forsinket eller aflyst har man som rejsende ret til kompensation. Men flyselskaberne gør, hvad de kan, for at ansøningen om erstatning er så besværlig, at de rejsende opgiver at søge den.

Det har Airhelp siden 2013 forsøgt at lave om på, ved at hjælpe de rejsende mod en bid af erstatningen. Og det er gået så godt, at virksomheden er vokset til 500 ansatte og i år forventer at indhenter op imod en milliard kroner i kompensation.

Læs også: Dansk millioninvestering gør Airhelp klar til nyt take off

Det betyder dog ikke, at Henrik Zillmer, som er manden bag det eksplosive startup, er holdt op med at drømme stort: Inden for fem år skal Airhelp børsnoteret i USA. Det skriver Berlingske.

“Det er iværksætterånd at drømme det umulige, ikke håbe. Og det at nå en børsnotering på Nasdaq er noget, kun meget få danske selskaber nogensinde har oplevet,” siger Henrik Zillmer til Berlingske.