RFRSH Entertainment evaluerer på det kommercielle samarbejde mellem Astralis og Audi, der blev indgået i starten af året. Men allerede nu står det klart, at kampagnen var en succes.

Som nogen sikkert ved, indgik danske Astralis i januar en et kommercielt samarbejde med Audi. Samarbejdet kom i stand via RFRSH Entertainment og omfattede foruden Audis velkendte logo på spillertrøjerne en række eksponerings- og aktiveringselementer primært baseret på sociale medier.

Nu er kampagnen overstået. Og i tråd med RFRSHs foreløbige udtalelser ser kampagnen ud til at have været en succes.

”I samarbejde med amerikanske Nielsen Sports laver vi en valuation på kampagnen, men vi kender allerede nu en del af tallene. Med mere end 25 millioner impressions på tværs af vores egne social media-kanaler, mere end 12 millioner stream- og tv-seere, mere end 160.000 videoplays af reklamen, og 163 artikler om samarbejdet i 27 lande kan vi allerede nu konstatere, at kampagnen var en massiv succes,” siger Jordi Roig, CCO hos RFRSH Entertainment.

Benchmark for fremtidige aftaler

Succesen er et vigtigt led i RFRSH Entertainments fremtidsvisioner. RFRSH er nemlig blandt andet sat i verden for at hjælpe holdene og esporten til at indfri sit potentiale. Her har den kommercielle del, ifølge RFRSH, været præget af en meget traditionel tankegang og udelukkende inkluderet endemic brands – noget som RFRSH vil forsøge at ændre på.

”Vi ønskede at demonstrere den massive reach og positive energi, der findes i eSport og vise, at der er et enormt uudnyttet marked for brands, der gerne vil i kontakt med nogle af de mere end 350 millioner esport-fans globalt,” siger Jordi Roig.

Nu starter evalueringsprocessen, som skal definere rammerne for et eventuelt længerevarende samarbejde mellem Audi og Astralis.

”Vi vil bruge de kommende uger på at evaluere kampagnen og de fremtidige kommercielle muligheder og håber naturligvis at kunne nå en ny aftale med Audi,” fortsætter Jordi Roig.

Nye partnerskaber på vej

Som en del af evalueringsprocessen arbejder RFRSH på at fastslå indhold og værdi af en længerevarende aftale med Astralis, der er verdens bedste Counter-Strike: Global Offensive-hold. RFRSH, der foruden Astralis har holdende Heroic, Godsent og Norse, meddeler desuden, at man oplever stor interesse for kommercielle samarbejder fra mange forskellige globale aktører.

Derfor kan nye partnerskaber være lige om hjørnet hvilket i en tid, som ifølge RFRSH selv, er spændene.

”Tidspunktet for den slags aftaler er også gunstigt for potentielle partnere; markedet er i vækst og priserne reflekterer ikke helt denne udvikling endnu. Samtidig er den type innovative content-baserede kommercielle partnerskaber, vi arbejder med, langt bedre til at få de yngre målgrupper i tale end traditionelle medier og formater, både offline og online,” afslutter Jordi Roig.

For de interesserede konkurrer Astralis i denne uge til StarSeries Finals i Ukraine, hvor danske North ligeledes er deltagende. Alle kampe kan streames gratis på Twitch.tv.