I starten af 2016 kom ishockeyklubben i Rungsted til at hedde “Rungsted Seier Capital”, og nu skifter holdets hjemmebane navn til “Bitcoin Arena”.

Traditionelt har ishockey mest været kendt som en højintensiv sport med mere slåskamp, fadøl og provinsfest end slipseknude og finkultur. Men hos ishockeyklubben i Ringsted, er der ved at gå finansmand i den.

Sidste år skiftede klubben navn til “Rungsted Seier Capital” efter finansmanden Lars Seier gik ind som sponsor, og nu er crypto-brokeren Bitcoin Suisse – et fire år gammelt startup med den danske bitcoin-pirat Niklas Nikolajsen i spidsen – kommet med som ny hovedsponsor. Og det kommer til at sætte sit tydelige præg på klubben:

På midten af isen kommer et Bitcoin-logo på ni meter i diameter. I baren vil man kunne betale med Bitcoin, Ethereum og Bitcoin Cash. Og hele sæsonen igennem vil puckene være prydet af Bitcoins – og er man så heldig at gribe en af dem, når de bliver skudt ud af banen, kan man være ekstra heldig og få en, der indeholder en Bitcoin.

“Det er med stor fornøjelse, vi kan annoncere, at fra 27. December vil Bitcoin Suisse bliver ny hovedsponsor for ishockeyholdet Rungsted Seier Capital, og overtage sponsoratet fra Saxo Privatbank,” skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Baner vejen for løn i Bitcoins

2017 har i den grad stået i Bitcoinens tegn, og måske indeholde den nye sponsoraftale et lille skridt imod, at kryptovalutaen kan blive anset som mere end et skørt investeringsobjekt i den bredde offentlighed.

“Rungsteds topspiller Nikolaj Rosenthal bliver en pioner, når han bliver den første professionelle sportsatlet, der skifter til at få sin lån fuldt betalt i Bitcoins. Det baner vejen for at andre inden- og udenfor sportsverdenen kan gøre det samme,” skriver Bitcoin Suisse.

Sponsoratet løber over tre år og skydes i gang med et galla-event og en kamp d. 27. December – samme dag som Rungsted Arena skifter navn til Bitcoin Arena.

https://www.bitcoinsuisse.ch/rungsted-seier-capital-sponsorship/

Geplaatst door Niklas Nikolajsen op Donderdag 14 december 2017