Brødrene Kuno og Silas Ystrøm bag bureauet Optimeo har sikret at virksomheden for tredje år i træk har vækstet med 100 procent. Det gøres blandt andet gennem at kunderne har fuld adgang til hver enkelt detalje i processen.

De mener selv, at branchen er polariseret og fyldt med digitale lykkeriddere. De har i junglen fundet deres eget sweet spot, som har sikret dem massiv vækst over de seneste tre år, hvor virksomheden er vokset 100 procent. I dag er Optimeo en af branchens største.

“Vores branche er udefineret og tiltrækkes af mange fritidsentusiaster, der mener, at de kan udvikle webløsninger, men hele branchen lider under det. Vi vil gerne slå et slag for gedigent håndværk og professionalisme hele vejen rundt,” siger Silas Ystrøm, direktør i Optimeo, i en pressemeddelelse.

Åbner helt op for maskinrummet

Optimeo er et digitalt bureau, der laver webudvikling for danske små og mellemstore virksomheder. Nu går brødrene, Silas og Kuno, efter et tocifret millionoverskud inden for de næste tre år. Noget der kommer til at kræve hårdt arbejde og fokus. Et fokus, som de fra starten har haft på kunden, som får fuld indsigt i alle detaljer af processen.

”I en jungle af identiske web- og digitale bureauer, der tilbyder kunderne en masse floskler og buzzwords, har vi valgt at åbne op for maskinrummet med vores egen unikke løsning. Her kan de følge med i alle detaljerne som budget og tidslinjen på processen. Det er vi de eneste, der tilbyder,” siger Silas Ystrøm og Kuno tilføjer:

”Kunderne er trætte af skabelonløsninger, der giver vores branche et dårligt ry. At vi kan komme ind som nye i denne branche og etablere en virksomhed med så massiv vækst, der også nu er blandt branchens største, taler sit tydelige sprog. Branchen bliver nødt til at udvikle sig.