PFA vil arbejde med teknologidrevet innovation til gavn for kunderne. Derfor indgår de samarbejde med Copenhagen Fintech og samtidig understøtter pensionsselskabet det danske start-up-miljø inden for finansteknologi og til at styrke Københavns position som internationalt finansielt centrum.

Tre år. Så længe har Copenhagen Fintech og pensionsselskabet PFA nu papir på hinanden. Samarbejdet giver PFA direkte adgang til startup-miljøet i Danmark inden for finansteknologi og det skal styrke innovationskraften og deres position i markedet. Det skriver PFA i en pressemeddelelse.

”Digitalisering og samspillet med startups bliver i stigende grad en konkurrenceparameter inden for den danske og globale pensionsbranche. PFA har igennem de sidste 100 år været drivkraft i udviklingen af pensions- og sundhedsmodeller til gavn for kunderne, og det vil vi fortsætte med at være i den digitale tidsalder. Her spiller innovative samarbejder med startups og andre globale aktører en væsentlig rolle, og derfor er Copenhagen Fintech som den danske hub på området en vigtig partner for os i forhold til, hvad der sker lokalt og globalt inden for finansteknologi,” siger Kristian Hjort-Madsen, direktør for Digitalisering & IT i PFA i pressemeddelelsen.

Blandt de stærkeste i verden

Thomas Krogh Jensen, der er CEO i Copenhagen Fintech, glæder sig over samarbejdet og fremhæver, at den danske pensionsbranche er blandt de stærkeste i verden.

Thomas Krogh Jensen CEO i Copenhagen Fintech

”Det danske pensionssystem er det bedste i verden, og sektoren er absolut en styrkeposition internationalt. Det skal vi sikre, at den også er i fremtiden, og én af måderne er samarbejde mellem de mange nye og innovative fintech-startups og de mere etablerede spillere. Derfor er vi rigtig glade for, at Danmarks største pensionsselskab vælger at støtte opbygningen af økosystemet og involverer sig aktivt,” siger Thomas Krogh Jensen, CEO i Copenhagen FinTech.

Partnerskaberne i Copenhagen Fintech er en vigtig del af forretningsmodellen – både for organisationen og dens medlemmer. Konkret betyder det, at der bliver kortere mellem startups og de etablerede virksomheder.

”Copenhagen Fintech’s startups får med sponsoratet adgang til nye potentielle partnerskaber og dybe pensionsfaglige kompetencer kombineret med stor viden om regulering. PFA får til gengæld adgang til innovative løsninger og forretningsmodeller, nye teknologier og en mulighed for at komme tættere på fremtidens talenter. Det kan kun blive win-win,” siger Thomas Krogh Jensen