Delebilskonceptet GreenMobility vil på minibørsen Nasdaq First North Copenhagen i løbet af 2017.

GreenMobillity gjorde i oktober sidste år 300 elbiler tilgængelige for københavnerne. Det var da det nyeste skud på stammen inden for delebiler i Danmark, og nu vil konceptet børsnoteres på Nasdaq First North Copenhagen.

Det skriver Børsen.

Skal styrke planer om ekspansion

Stifteren Henrik Isaksen ser nemlig et stort potentiale i sit selskab og mener, at en børsnotering vil styrke deres position i København og planerne om at ekspandere internationalt, siger han til avisen.

GreenMobility startede som et alternativ til koncepter som Gomore, Drivr og LetsGo. I dag har GreenMobility over 6000 brugere og cirka 400 biler rundt om i København, Gentofte og ved Hvidovre Hospital.

En kærkommen børsnotering på den danske børs

Nu GreenMobility vil på børsen bliver det et frisk pust for den danske børs, da flere små, danske virksomheder de seneste år har valgt at børsnotere sig i Sverige og Norge, eksempelvis medtech-virksomheden Acarix, som gik på børsen i Stockholm i vinter.

Værdifastsættelsen begynder i denne uge, skriver Børsen, og derfor kan ingen i virksomheden udtale sig om hverken noteringsprisen, eller hvornår investorer kan begynde at handle aktien.

Børsnoteringen sker i samarbejde med Kapital Partner, Gorrisen Federspiel og Deloitte.