FeedsFloor er en platform, hvor brugere kan afholde digitale messer eller digitalisere en fysisk messe, så man også kan tage imod digitale besøgende. På trods af startuppets korte levetid, har de allerede indgået aftaler med messearrangører fra hele verden.

Verdens første selvbetjente digitale messeplatform, FeedsFloor, gik i luften for bare otte måneder siden. Organisationer, messer eller communities kan benytte platformen til at lave deres egen digitale messe. Helt gratis.

”Målet er at blive den platform, hvor mennesker fra hele verden kan opdage og interagere med virksomheder. Vi er ikke kun en eventtech virksomhed, men vi vil være markedsledende indenfor conversational commerce, altså digitale samtaler der leder til salg,” siger Pernille Andersen, Direktør og medejer af FeedsFloor.

First we take Dubai

Startuppet har allerede en aftale med China Forex Expo og EXPOGROUP, der er Afrikas største messearrangør. Men den største aftale hidtil er netop indgået i form af en 2-årig aftale med Strategic, der er Dubais største messearrangør. De forventer at benytte FeedsFloor ved 8 store messer og events.

”Vi betragter os selv som born-global og går benhårdt efter messer og organisationer i Afrika, Mellemøsten og Asien, da markederne her er voksende og digitaliseringen er på alles læber,” siger Pernille Andersen.

”Vi har en drøm om at blive i Danmark”

Herhjemme bliver teknologien brugt for første gang under Iværk&Vækst i november. Men selvom messerne er med på ideen, så har de hjemlige investorer i første omgang ikke kastet sig over startuppet. Derfor søger de nu udenlandsk kapital. Men stod det til Pernille Andersen, så bliver FeedsFloor, såvidt muligt, på dansk jord.

”Vores ultimative mål er at gå efter Kina og USA. Men for at gøre det mangler vi kapital, som vi ikke kan finde i Danmark i øjeblikket og derfor kigger vi efter kapital i udlandet. Vi har dog en drøm om at alt skal forblive i Danmark, da vi er stolte af at Danmark, som et brand skaber tillid samt prestige”.