Bankappen Lunar Way har opjusteret deres seed runde fra december 2016 med 35 millioner kroner. Samtidig har fintechstartuppet fået nye business angles ind og rokeret i bestyrelsen.

Lunar Way er gået hårdt efter at ruske op i den traditionelle måde at tænke bank på. Siden lanceringen har de trukket flere overskrifter med deres løsning, og trækker nu endnu en; Lunar Way har nemlig opjusteret deres investeringsrunde fra december 2016 med 35 millioner kroner, så den samlede seed runde når op på 65 millioner kroner.

Læs også: Fintech-startup får tocifret millionbeløb til at genopfinde Snapchat-generationens bankoplevelse

Kapitalen kommer fra eksisterende investorer samt en række nye business angels, blandt andre Jan Duckert og Anders Schrøder. Samtidig byder Lunar Way velkommen til Gary Bramall, nuværende CMO i Mytaxi og tidligere Global Director fra Skype og Apple, som indtræder i Lunar Ways bestyrelse for at opjustere arbejdet med internationalisering i Nordeuropa.

”Med mere finansiering i ryggen kan vi skabe et endnu stærkere produkt til unge forbrugere, der vil vælge deres egen vej også når det handler om bankforretning og privatøkonomi,” siger Ken Villum Klausen, CEO i Lunar Way i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Investeringsrunden skal blandt andet gå på nordisk vækst. Vi går efter det store perspektiv, og ønsker at Lunar Way skal blive en faktor i det finansielle landskab i Norden.”

Make Money Matter

Siden starten i 2015 har Lunar Way arbejdet for en mere intuitiv måde at håndtere sin privatøkonomi på senest med lanceringen af featuren Kassekredit, som tilbyder kassekredit på abonnement.

Læs også: Lunar Way lancerer kassekredit på abonnement

Fintechstartuppet arbejder desuden med catch phrasen “Make Money Matter”, hvilket også var titlen på deres oplæg ved DigitalOdense i april. Sloganet er et grundprincip for virksomheden og handler om at udvikle kontinuerligt og tilbyde nye features, som gør det nemmere for forbrugerne at håndtere egne penge.

Og 1. maj lancerede Lunar Way så en sådan opdatering, hvor brugere gennem featuren Fund Me kan crowdfunde til at nå økonomiske mål.