Det danske softwarestartup, Orderstep, har hentet en millioninvestering fra en begejstret bruger af løsningen. Nu er ambitionen at blive førende i Norden inden for de næste tre år.

Den danskejede familievirksomhed Videx har investeret et millionbeløb i det danske tilbudssoftwareselskab, Orderstep, efter at have været kunde i en længere periode.

Ordersteps digitale løsning gør tilbuds- og salgsprocessen nem for selskaber, så de hurtigt kan sende tilbud, sørge for at alle tilbud følges til dørs og øge konverteringen til salg. Kort fortalt det optimale kundeflow.

“Vi har udviklet et brugervenlig software, der adresserer et stort behov og hjælper virksomheder ved at digitalisere og optimere salgsprocess og kundeflow. Løsningen sparer virksomheder for tid og besvær, og sikrer samtidig at der lukkes flere ordre. Med Julie, Anders og Hans (medejere af Videx) I ryggen får Orderstep kompetente og engagerede investorer ind i ejerkredsen, og sammen ser vi frem til at hjælpe mange flere virksomheder med Ordersteps unikke løsning,” fortæller Lars Olafsson, CEO i & stifter af Orderstep.

Måtte genstarte brandet

De to Orderstep-stiftere Lars Olafsson og Monica Thygesen er teknisk anlagte og dygtige udviklere, men havde svært ved at få hul på salget. Derfor indgik de samarbejde med Brand New Ventures, som re-brandede og kommercialiserede virksomheden med hjælp fra serieiværksætteren Werner Valeur.

“Ud af de mange tech-cases, som vi ser i Brand New Ventures, har Orderstep skilt sig positivt ud, fordi founderteam med Lars og Monica begge er erfaringstunge med en stor vision: At gøre kunderejsen simpel for virksomheder, som har et komplekst produkt. Jeg ser også koblingen med Brand New Ventures og Orderstep som ideel, netop fordi vi har kunnet hjælpe dem med at kommercialisere og få bygget et super brugervenligt produkt,” udtaler Valeur.

Ordersteps ambition er nu at blive det førende tilbudssoftware i Norden inden for tre år.