Avancen af onlinesalg kontra annoncekroner har aldrig været lavere. Det mener danske Swiipe og Hello Retail, der sammen har udviklet en ny betalingsfeature, som gør det muligt at købe produkter på kvitteringssiden. “Servicen bliver en game-changer for webshopejere,” fortæller folkene bag.

Annoncering gennem giganter som Google og Facebook er efterhånden så dyrt, at danske webshops har svært ved at skabe avance på deres produkter. Og det er kun blevet værre under corona-nedlukningen, hvor annoncepriserne steg endnu mere.

Det mener fintech-startupet Swiipe, som har indgået et samarbejde med danske Hello Retail. Sammen har de to virksomheder udviklet en ny feature til Swiipes betalingssytem, der gør det muligt at tilkøbe relevante produkter på kvitteringssiden, efter den oprindelige ordre er fuldført og betalt. En side der førhen ikke havde nogen salgsmæssig værdi.

“Partnerskabet med Hello Retail gør denne nye feature rigtig interessant, da de sidder på en masse viden og data som specialiseret anbefalingsmotor, som gør, at de rigtige
produkter bliver vist til den enkelte forbruger. Servicen bliver en game-changer for webshopejere, da de ved at integrere til os, kan opnå salg som før ikke var muligt. Og som kan øge deres profit markant,” siger Anders Riis, CEO hos Swiipe.

Salg på kvitteringssiden skal give de danske webshops bedre værdi af den markedsføring, de allerede har betalt for og hentet kunden ind med.

Et strategisk samarbejde

Mens Swiipe har specialiseret sig i checkout- og betalingsløsninger til webshops, er Hello Retail eksperter inden for anbefalingsmotorer til kunden. Og interessen for samarbejdet har allerede været stor, fortæller de to virksomheder.

“Med et mix af vores fælles services i Swiipe og Hello Retail, mener vi at vores kunder vil få mulighed for at sikre sig en højere AOV (Average order value, red.) generelt, og at samspillet imellem services som Swiipe og Hello Retail, giver en ekstra dimension for at opnå den ideelle kunderejse. Særligt vil brugere af servicen opleve at få en højere dækning af de indledende marketingomkostninger, hvilket er uhyre vigtigt at få styrket,” siger Kasper Refskou Jensen, CEO hos Hello Retail.

Med den nye feature skal kunden blot trykke “Tilkøb” og godkende en ny samlet transaktion, uden at indtaste sine købsinformationer igen. Derefter opretter servicen en ny opdateret ordre med det opdaterede ordreindhold, inklusive en genberegning af fragt og eventuelle rabatter.