Den danske videomarketing-platform TwentyThree understøtter som de første i verden LinkedIn Video. Data fra LinkedIns beta-version viser, at video på LinkedIn engagerer brugerne væsentligt mere end andet indhold.

I dag offentliggøres det, at TwentyThree som den første videomarketing-platform i verden understøtter LinkedIn Video. Med LinkedIn Video kan virksomheder dele videoindhold, som man blandt andet kender det fra Facebook. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Læs også: Udvidet kassekredit skal indfri amerikansk potentiale i Twentythree

Thomas Madsen-Mygdal, der er CEO og stifter af TwentyThree, er begejstret for at kunne tilbyde sine kunder muligheden for at bruge platformen til LinkedIn.

“Der har været stor efterspørgsel efter at kunne dele videoer på LinkedIn via vores platform, og nu hvor LinkedIn Video er tilføjet, kan vores brugere dele videoer og analysere performance-data på tværs af både Facebook, Twitter, Youtube og LinkedIn,” siger Thomas Madsen-Mygdahl i pressemeddelelsen.

Læs også: Danske TwentyThree lander amerikansk videosamarbejde

Begejstrede kunder

En af de danske virksomheder, der bruger TwentyThree, er Templafy.

“LinkedIn er en af vores vigtigste kanaler, når vi skal tiltrække nye brugere, så vi er glade for, at vi nu også kan dele videoer på LinkedIn via vores videomarketing-platform TwentyThree,” siger Casper Emil Rouchmann, Traffic Manager hos Templafy.

Med TwentyThree kan brugeren poste en LinkedIn Video på firmaprofilen og bestemme, om videoen skal postes til alle forbindelser, alle LinkedIn-medlemmer som er logget ind – eller til en bestemt målgruppe.

Desuden kan TwentyThree’s kunder poste deres videoer på tværs af mange sociale medier og få data om, hvordan videoen klarer sig og for eksempel hvor meget salg, den genererer via de forskellige kanaler.