Tyve startups udvalgte startups kan se frem til hjælp fra mentorer og en stor pose penge. Innofouder er et relativt nyt forløb og det nuværende kuld af startups har imponeret dommere og mentorer.

“You’ve got a kick-ass business idea. We’ve got your back.”

Sådan står der på Innofounders hjemmeside.

Nyuddannede founders har tre tilbage til at kaste deres lod i Innofounders inkubatorskålDet eneste krav er at der højst må være gået er år fra de har endt deres videregående uddannelse. Ellers leder inkubatoren efter startups på tværs af alle brancher.

Danish Design Centre og Copenhagen Institute of Interactive design er også med til at strukturere det nøje planlagte forløb

Tyve startups bliver udvalgt og de kan se frem til et helt år med gratis adgang til co-working spaces landet over, 215.000 kroner, flere ugentlige møder med en mentor og adgang til et stort netværk af iværksættere, investorer og eksperter fra det danske startupøkosystem.

Stærkeste hold i Danmark

Da det nuværende team i inkubatoren pitchede deres ideer for et ekspertpanel blev særligt en af dommerne imponeret. Jesper Theil Thomsen, CEO i Soundboks, sagde at det var det stærkeste hold han nogensinde havde set i dansk inkubator eller accelerator.

Statum, Kubo Robot, Capdesk og Penstable. En række succesfulde startups har deltaget i Innofounders forrige forløb. Penstables founder, Niels Fibæk-Jensen, så flere fordele ved deltagelsen:

“Jeg har haft en rigtig god dag med mange interessante perspektiver, og det var en rigtig god oplevelse at møde min mentor. Jeg er den slags person, der godt kan lide at blive skubbet ud af min comfort-zone,” sagde Niels Fibæk-Jensen.

Innofounders inkubator er ejet og finansieret af Innovationsfonden.