Efter en investering fra Danske Bank på 25 millioner opruster fintech-startuppet Spiir nu på teamet. Peter Gregersen, en af hovedmændene bag Danmarks mest populære app MobilePay, har fået rollen som Head of UX & Research.

En af drivkrafterne bag udviklingen af Mobilepay hedder Peter Gregersen, og efter 13 år  i Danske Bank skifter han nu til fintech-startuppet Spiir, som den danske storbank for nyligt investerede 25 millioner kroner i.

“Jeg ser det som en oplagt mulighed for at være med til at starte et nyt eventyr i en branche med et enormt innovationspotentiale. For at sige det ligeud, så lå den lige til højrebenet med et job hos Spiir,” siger Peter Gregersen, der bliver Head of UX & Research i Spiir.

Hos startuppet er man begejstrede for at have lokket profilen med på rejsen og ser frem til, hvordan det vil ændre appen.

“Det er noget af et scoop for os at få en kapacitet som Peter med ind over projektet. Og det bliver spændende at se hans bud på et design til Spiir-appen, der skal gøre unge endnu mere hooked på økonomien. Peter skal skabe fundamentet for, at Spiir bliver mindst lige så populær for ungdoms-segmentet, som MobilePay er for danskerne,” siger Rune Mai, CEO og stifter af Spiir.

Brugervækst kræver teamvækst

Hos Spiir bruger man allerede ønsker og idéer fra brugerene til videreudvikle appen, og den model kommer Peter Gregersen også til at arbejde med.

“En spændende udfordring hos Spiir bliver nok ”Den mentale model” – som vi kalder det
med et UX-udtryk. Vi skal gøre det endnu mere klart for brugeren, hvorfor Spiir er et
fantastisk værktøj i forhold til at give brugerne overblik over økonomien. Og så er det mega spændende at få brugere til at forstå, at data ikke længere er bundet til ens bank, men frit kan sættes i spil,” siger Peter Gregersen.

Spiir har en målsætning om at have 750.000 brugere på platformen inden udgangen af
2019. En målsætning, der kræver flere mand på temaet.

“Jeg er utrolig stolt af, hvad mit forholdsvis lille team bag Spiir allerede har udrettet. Med
Peter tæller vi nu 16 mand, men vi forventer at være 50 inden udgangen af 2019,” siger Rune Mai.