Aarhus-Townhall samlede i alt fem hundrede glade startups, investorer samt andre aktører i økosystemet. Og der var god stemning.

Torsdag aften summede Turbinehallen til årets første Townhall-arrangement. På scenen bød årets vært, Line Breckling, medarrangør af eventet, velkommen.

Programmet blev sparket i gang af et panel bestående af Ann-Christine Roope stifter af Ethan Partners & InTech Founders og Martin Krag Andersen, Investor hos Byfounders. Derudover sad Line Debois, CEO & stifter af iværksættervirksomheden fra Aarhus, MedicQuant, der netop har rejst 12 millioner kr. i en vellykket investeringsrunde.

Temaet var, hvordan investeringsmarkedet har ændret sig det seneste år og hvordan det påvirker de iværksættervirksomheder, der arbejder på at rejse kapital.

Sidst i programmet trådte tre lokale startups på scenen og fortalte i et kort pitchformat en historie om deres virksomhed. I år gjaldt det Ida Cecilie Jensen, stifter af AgroAnt, Nikolaj Thomas Zinner, stifter af Kvantify og Christian Erfurt, stifter af Be My Eyes indtog scenen, der alle bragte både latter og klapsalver i salen.

”De tre founders imponerede på scenen, og det nye pitch-format blev taget rigtig godt imod blandt publikum” fortæller Line Breckling og fortsætter:

”Det er altid fantastisk at høre fra iværksætterne selv, hvad de arbejder på, fordi det bliver fortalt med så stor passion. Ida, Nikolaj og Christian gjorde netop dét og det efterlod salen med en vild energi og en følelse af stolthed over, hvad vi kan her i Aarhus.”


Fakta

  • Til Startup Aarhus Townhall var der 500 tilmeldte – maxkapaciteten for Turbinehallen.
  • Cirka 300 af deltagerne var iværksættere og udover dem deltog omkring 100 investorer, resten udgjorde andre aktører i økosystemet.
  • Startup Aarhus Townhall blev afholdt i Turbinehallen d. 27. april fra kl. 17.00-21.00. Næste års Townhall afholdes d. 12. oktober 2023.