Delebilstjenesten Gomore har modtaget fem millioner euro i investering af et fransk forsikringsselskab. Investeringen skal gå til teknologi og vækst, så drømmen om en børsnotering i fremtiden kan forløses.

Gomore har fået en investering fra det franske forsikringsselskab Macif, der for fem millioner euro køber sig ind i den danske virksomhed med en ejerandel på lidt under ti procent.

Det skriver Børsen.

Aftalen kommer efter, at Gomore i et års tid har været i dialog med Macif om et samarbejde om forsikring af de franske kunder. Da opstod diskussion om, Macif ikke hellere skulle ind som investor ud over rollen som samarbejdspartner, fortæller stifter af Gomore Matias Møl Dalsgaard til Børsen.

Teknologi og services skal styrkes

Investeringen får Gomores værdiansættelse til at stige til mellem 400 og 500 millioner danske kroner. Investeringen skal gå til at videreudvikle Gomores teknologi og service og vokse som virksomhed i Frankrig og de nationale markeder.

Målet er to millioner medlemmer i Frankring inden 2022. I dag har Gomore 1,7 millioner kunder, de 600.000 er her i Danmark.

Den store drøm om at ringe med klokken

Men den helt store drøm hos stifteren er en børsnotering.

“Der vil gå et stykke tid, inden vi kan funde yderligere vækst med egne penge. Derfor vil vi fortsat gå efter både finansielle investorer og private investorer. En børsnotering kan også på et tidspunkt komme på tale. Men der går altså en rum tid inden vi er store nok,” siger Matias Møl Dalsgaard til Børsen.