This post is also available in: English

Det kan betale sig at komme godt fra start. Som specialister rådgiver vi med blik for, hvad der kan skabe muligheder eller problemer for din startup senere. Sådan lyder det fra advokatvirksomheden Kromann Reumert.

Sponsoreret: Artiklen er udgivet i samarbejde med Kromann Reumert.


Kromann Reumert har et dedikeret startup & venture-team, der er specialister i vækstvirksomheders særlige forhold. De rådgiver startups, scaleups og investorer gennem alle juridiske discipliner på vækstrejsen – fra stiftelse til exit.

”Alle der driver startups ved, at der er for få timer i døgnet. Man kan ikke nå det hele. Derfor skal vi som rådgivere kunne leve med det uperfekte, være omkostningsbevidste og have en særlig forståelse for, hvad der er vigtigt for startupet. Vi ved, hvad investorerne går op i, og vi kender de klassiske fodfejl, når man starter en virksomheder. Vi skal finde praktiske løsninger, der virker og bringer virksomheden videre på vækstrejsen,” fortæller Amalie Paludan, der er advokat i teamet.

Teamet er tilknyttet en række iværksættertilbud som fx DTU Skylab som pro bono-rådgivere. Det sikrer dels, at de støtter op om iværksætterne, og dels at de hele tiden har fingeren på pulsen i det danske startupsystem og forstår de kommercielle dynamikker, der er på spil.

”Vi rådgiver dagligt startups og founders, der er forskellige steder på rejsen. Vores team er specialister i startuprejsen, men vi kan også som stor advokatvirksomhed trække på nogle af landets dygtigste eksperter inden for eksempelvis SaaS, persondata, life sciences og finansiel regulering. Vores tilgang er strategisk og kommerciel. Det juridiske håndværk skal understøtte forretningen og væksten for startup,” forklarer Amalie.

Den tilgang er noget, softwareplatformen og kunde hos Kromann Reumert, startuppet Weld, har nydt godt af.

“Vores samarbejde har været meget tilfredsstillende. Vi har altid fået rådgivning af meget høj kvalitet inden for alle relevante områder for en tech startup som vores. Selvom det er fristende at benytte billigere online ressourcer, har vores erfaring været, at det ikke er det værd,” forklarer Jonas Thordal, medstifter og CEO i Weld.


Kromann Reumerts startup & venture-team

  • Består af 20 specialister inden for blandt andet SaaS-løsninger, life sciences, robotics, AI, fintech og ecommerce
  • Hjælper startups med alt fra stiftelse og ejeraftaler over IP-strategier og ansættelser til incitamentsprogrammer, investeringer, overdragelser og exit
  • Kan tilbyde dig individuelt tilpasset rådgivning til en god pris
  • Find guides til din startup lige her.

Artiklen er en del af magasinet “The Guide – A comprehensive overview of the Danish startup ecosystem”, som er udgivet af Heyfunding og TechSavvy.media.

Læs hele magasinet her: