Serieiværksætter Toke Kruse har indstillet sit sigtekorn på Danløn. Hans nye startup Salary gjorde først lønadministration brugervenligt, og nu bliver det gratis for mindre virksomheder.

Brugervenlighed og en freemium-model. Sådan ser Toke Kruses arsenal ud, når han indleder jagten på etablissementets kunder.

”Det ville være fedt at stjæle kunder fra Danløn. De har været elsket for prisen, men hadet for brugervenligheden.”

Salary: “Det bedste fra to verdener”

Toke Kruses tiende startup, Salary, skal gøre løn nemt på samme måde, som Billy har gjort det for regnskaber. Fra og med den 1. oktober er servicen blevet gratis for mindre virksomheder, som er deres primære målgruppe.

”Vi har det bedste fra to verdener: Salary bliver gratis for virksomheder under ti personer, men man får stadig brugervenligheden fra Billy. Der er en super god integration imellem Billy og Salary,” siger Toke Kruse, og fortsætter:

”Vi har fået enormt god feedback i vores beta. Der er nogle, som mener, at det er mere brugervenligt end Billy. Jeg har hældt al min erfaring i den her service. Vi har lavet en software pakke, der egner sig virkelig godt til små og mellemstore virksomheder.”

Læs mere om Toke Kruses tanker omkring Salary her

For at overtale eventuelle tvivlere er det muligt at skifte til Salary med et enkelt klik.

”Jeg kan faktisk ikke rigtig se nogen grund til ikke at skifte. Vi har fjernet alle de barrierer, der normalt er forbundet med et skifte.”

Toke Kruse: “Vi vil gerne hjælpe mindre virksomheder”

Beslutningen om at tilbyde en freemium model for mindre virksomheder, handler om altruisme og om at lette administrationen for mindre virksomheder.

”Vi vil gerne hjælpe mindre virksomheder. Jeg har selv været selvstændig i mange år, og en af de ting, der var svært at administrere, var løn. Det vil jeg gerne hjælpe med, for det bureaukratiske bøvl kan hæmme væksten i mindre virksomheder.”

For hver lønseddel man kører igennem Danløn betaler man, men det gør Salary op med; Ved dem koster det ingenting så længe der er under ti ansatte i virksomheden. Premium modellen er for større virksomheder og dem der vil have ekstra features. 

”Det er første gang, at hele processen er gratis. Vi håber selvfølgelig, at mindre kunder over tid vil overgå til premium-modellen, fordi de vækster. Men lige nu er det vigtigste at stjæle så mange kunder fra Danløn, som muligt,” siger Toke Kruse.