Tour de France, Grøn Koncert og diverse festivaler er bare nogen af dem, der har brugt platformen for digitale velkomstpakker direkte til mobilen, som startuppet GoodiePack står bag. SMS-platformen tager nu email-ekspert med ombord som investor.

Udbuddet af dimser, apps og smarte digitale løsninger har aldrig været større. Alligevel har nyhedsbrevet på den gode, gamle email fået en renæssance, og når man står og mangler info inden en koncert eller festival, kan det være meget rart at få den leveret som sms.

Sidstnævnte har startuppet GoodiePack bevist siden 2015, hvor de begyndte at skabe deres platform, som gør det let for blandt andet spillesteder, eventarrangører og hoteller at nå ud til gæsternes mobiltelefoner med relevant info – uden at modtagere skal downloade, logge ind eller bruge en særlig app.

På platformen er det muligt at pakke relevant information til et link, som automatisk kan sendes ud til gæsterne på SMS, som en digital velkomstpakke. Arrangøren vælger, hvad der skal være i pakken, og platformen gør det let at pakke indhold – så som praktisk info, et skræddersyet program, mad- og drinksbilletter, konkurrencer eller afstemninger. Og det har blandt andet Tour de France og Grøn Koncert gjort brug af over sommeren, når de skulle kommunikere direkte med de frivillige på forskellige niveauer.

“Vi er selvfølgelig enormt stolte over, at når der skal afvikles og koordineres så store begivenheder, så falder valget på GoodiePack. Vores platform er igennem årene blevet stærk til gæste-kommunikation, og det har været fedt også at mærke en efterspørgsel fra arrangører, der arbejder med frivillige, hvor kommunikations-arbejdet jo virkelig er altafgørende. Så vi har masser af ideer til, hvordan man kan gøre event-kommunikation endnu stærkere,” fortæller Lisa Dalsgaard, stifter og direktør i GoodiePack.

Og i kølvandet på de nye, store kunder har nu startuppet nu også fået den første investor med ombord.

Har ventet på den rigtige investor

Kundebasen hos GoodiePack tæller blandt andet Vega, Radio ABC, Mediehusene Muidtjylland, Kokkedal Slot og mange flere. Og indtil nu har virksomheden klaret sig uden investorer, men ejerkredsen får nu selskab af den erfarne iværksætter og platforms-ekspert Kim Østergaard, som har skabt og drevet MarketingPlatform (også kendt som eMailPlatform), som han efter 10 år i solgte for et stort millionbeløb i 2021.

“Der er et kæmpe uudnyttet potentiale i at forbedre den oplevelse, som spillesteder, koncertarrangører og andre steder, hvor mennesker mødes, giver de gæster, der besøger og betaler for en god oplevelse. GoodiePack forbedrer den oplevelse gæsten får efter de har købt billet – til de ønsker at købe billet igen. Det glæder jeg mig til at være en del af,” siger Kim Østergaard.

Så efter flere investor-henvendelser har GoodiePack valgt at tage Kim Østergaard med i virksomheden.

“Det er ikke så længe siden, Kim var på en lignende rejse. Vi vil derfor få gavn af hans daglige sparring og kunne trække på de erfaringer, han allerede har gjort. Vi glæder os til samarbejdet,’ fortæller Lisa Dalsgaard.