Historien om hvordan Mollers blev grundlagt, hænger unægteligt sammen med Mikkel og Jonas Siveløkke Møllers passion for sport.


Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Mollers Media og er en del af magasinet ‘Tech & Retail’, som vi har udgivet med Dansk Erhverv. Læs det i fuld længde her.


Mikkel og Jonas er brødre, og startede deres kreative karriere med at filme hinanden, mens de lavede fodboldtricks. Videoerne, som de selv filmede og redigerede, blev lagt op på YouTube og Instagram, hvor følgerskaren hurtigt voksede. 

“Det motiverede os til at arbejde endnu hårdere og lave endnu bedre videoer, og pludselig landede jeg en ambassadørkontrakt med Adidas Danmark. I dag, otte år senere, laver vi stadig videoproduktioner for dem,” siger Mikkel. 

Kontrakten med Adidas åbnede også en dør hos Sportmaster, som brødrene skulle lave en kampagnevideo for – vel og mærke mens de begge gik i gymnasiet. Sportmaster kunne lide, hvad de så, og da Jonas det år blev student, blev han tilbudt en fuldtidsstilling som fotograf hos butikskæden. 

“Vi har altid været drevet af at opbygge ting og løse problemer, og derfor var det naturligt, at vi skulle lave vores egen virksomhed,” siger Jonas. 

Et friskt pust

At gå selvstændig og oprette egen virksomhed har givet Mikkel og Jonas en masse nye muligheder.  

“Vi samarbejder med nogle spændende brands, såsom Bodylab, der laver kosttilskud, modevirksomheden Part Two, sportsbrandet Asics og privathospitalet AK Nygart. Så vi har bevæget os ud over vores oprindelige niche, som var meget fokuseret på sport,” siger Jonas. 

Fælles for Mollers videoer er, at de puster nyt liv i kundernes brands og tilføjer dem et mere personligt aftryk. Det hænger måske også sammen med brødrenes aldre: Mikkel er 22 år, mens Jonas er 24 år. 

“Vi er gode til at fange folks opmærksomhed, fordi vores videoer er dynamiske og har kant. Og det er afgørende, for vi befinder os i en tid, hvor alt skal gå hurtigt og det er en kunst at fastholde folks opmærksomhed,” siger Mikkel. 

Nye rammer

På sigt er det Mollers ambition at vokse og blive en markant spiller i dansk videoproduktion. Virksomheden rykkede for nyligt ind i spritnye lokaler i indre København, hvor der også er plads til at skalere og udvide teamet.

“Ambitionsniveauet er højt. Vores seneste produktion skal altid være den bedst,” siger Mikkel, mens Jonas tilføjer: 

“Vi ønsker at skabe et fedt arbejdsmiljø, hvor der er plads til god stemning både på kontoret og når vi er ude på shoots.”