Technology Denmark byder ind til samarbejde, debat og fremvisning af en ny 12.000 kvm IT-hub d. 25. juni med et arrangement i Det Røde Pakhus på Odense Havn.

Den fjerde industrielle revolution – også kaldet Industri 4.0 – er rullet ind over hele kloden. Den har om noget haft sit indtog i Odense og på Fyn generelt, hvor højteknologiske vækstvirksomheder er blomstret frem i de seneste år. Med knap 350 fynske it-, robot- og dronevirksomheder har det således vist sig, at Odense har et særligt momentum, som kraftcenter for teknologi både nationalt og internationalt. Det skriver Technology Denmark i en pressemeddelelse. 

“Et nyt hus og øget samarbejde for at sikre fremtidens tech talenter – For at sikre branchens fortsatte fremgang, og at udviklingen i Odense opnår de bedste rammebetingelser, skal vi samarbejde på tværs af interessenter. Vi skal skabe endnu mere synlighed om Odense som tech region, så vi kan tiltrække og fastholde talenter inden for området. Dét giver det her nye IT-hus mulighed for,” fortæller Mette Beck-Nielsen, Adm. direktør hos Technology Denmark.

Technology Denmark inviterer derfor relevante samarbejdspartnere, virksomheder og interesserede indenfor i det nye 12.000 kvm IT-hus i Havnemøllen, der kan blive et fysisk samlingspunkt for eksisterende og nye teknologi-virksomheder i Odense. Samtidig er der lagt op til en diskussion af de næste skridt i udviklingen af Odense som internationalt anerkendt teknologi-by.