Queue-it har netop fået deres digitale køsystem optaget på Cloudflare Apps. Det betyder eksponering til ny stor kundegruppe og en blåstempling af deres service.

Hvad har SKAT, Black Friday og koncertbilletter tilfælles? Altså udover lange internetkøer og en slidt refresh-knap.

Både årsopgørelsen, fladskærmen og Justin Bieber koncerten er blevet lidt lettere at komme i nærheden af takket være Queue-its software-as-a-service løsning.

Du har måske allerede stiftet bekendtskab med det digitale køsystem, der afhjælper websites i situationer med spidsbelastning. En lille hvid tændstiksmand, der spadserer hen af en grøn procesbjælke. Simpelt, men psykologisk effektivt. Tændstiksmanden kan imidlertid se frem til langt flere gåture. Han og Queue-it er nemlig blevet en del af en ny app-platform, Cloudflare Apps.

Seks millioner eksponeringer

Cloudflares forretning er fokuseret på web performance, men de udvidede butikken tidligere på året og introducerede Cloudflare Apps. Platformen giver udviklere mulighed for at udvikle apps specifikt til firmaet, og de kan dermed drage fordel af Cloudflares enorme økosystem, som blandt andet tæller mere end 6 millioner hjemmesider og 115 datacentre globalt. Camilla Ley Valentin, CCO og Co-founder af Queue-it, forventer sig flere ting af godkendelsen:

”Først og fremmest regner vi med at få konkrete henvisninger den vej fra. Det er klart at ikke alle seks millioner hjemmesider skal have et køsystem, men vi forventer mere direkte business. Derudover, så ser vi det her som en klar blåstempling af vores service, som kommer fra en stor spiller inden for vort eget felt, web performance.”

Langvarig, men vigtig, godkendelsesproces

At det har været vigtigt at blive en del af platformen understreges af den ihærdighed, som den danske virksomhed har udvist.

”Processen har været forholdsvis langvarig. Vi var i kontakt med Cloudflare før app-platformen var en realitet. De er en stor spiller, og derfor var det vigtigt at udvise professionalitet fra dag et. I dag er processen mere strømlinet og formaliseret, som man kender det fra andre app stores,” siger Camilla Ley Valentin.

Du kan læse mere om processen her.