For startups indenfor cleantech, foodtech, medtech, life science og generel tech er tilmeldingsfristen til Scale-up Denmark-initiativet, som drives af prisvindende Accelerace, lige om hjørnet.

Accelerace blev sidste år kåret som den bedste accelerator i Norden af Nordic Startup Awards og er samtidig nomineret til Global Startup Awards i 2018 i Kina.

Accelerace har da også en imponerende historik med over 800 startups siden 2008 der blandt andet tæller Trustpilot, Graduateland, Coinify, Plantjammer og Medtrace.

Nu er det blevet tid til at finde et nyt kuld til Acceleraces accelerator indenfor cleantech, foodtech, medtech, life science og generel tech. Ansøgningsfristen er 20. april.

Gør startups med potentiale klar til skalering

Når et startup først er optaget, får founders adgang til et skræddersyet accelerationsforløb over 6-8 måneder drevet af eksperter med adgang og netværk med investorer og mentorer.

“Accelerace-forløbet er et tilbud til iværksættere med stort skaleringspotentiale og yder eksperthjælp blandt andet for at gøre startups investeringsklare,” forklarer Casper Linnemann Erichsen, Digital PR & Business Development i Accelerace.

I Accelerace kan founders også arbejde sammen med større virksomheder såsom Arla, COOP, energiselskabet Elia, og Accelerace har også samarbejde med Novo Nordisk Fonden omkring det nordiske mentornetværk for life science virksomheder.

Deadline for ansøgnings er 20. april, og der kan ansøges her.