Dette indhold er sponsoreret 

Google kan være en virksomheds værste fjende. Det er en platform, som er så afgørende for succes, og som rummer så stor en konkurrence – særligt når det kommer til ehandel. Gennem Google Merchant Center kan man uploade produktdata, som gør produkter tilgængelige på Google Shopping. Gennem Google Ads kan man lave kampagner, der styrker virksomhedens tilstedeværelse i toppen af feedet. Alt dette er enormt svært arbejde, der kræver stort overblik og ekspertise. AdAgenzy er et Google Ads bureau, som vækster omsætningen for online shops gennem Googles mange muligheder. Her kan man booke 30 minutter gratis og få tilbud på priser. Google kan blive din virksomheds bedste ven.

Hvad er Google Shopping?  

For at forstå Google Shopping, må man først forstå Google Ads. Det er maskineriet bag de annoncer der opstår, når man laver en googlesøgning. Her kan man lave kampagner, der giver websitet en højere placering i de organiske søgeresultater. Som et tillæg til Google Ads finder man Google Merchant Center, som giver online shops mulighed for at uploade produktdata, så butikkens varer kan ses direkte i googlesøgningen. Det er det, der kaldes Google Shopping. Det har en afgørende betydning for webshops omsætning, og derfor er det vigtigt for butikken at være til stede her og arbejde sig op i systemet, så annoncer placeres først. Derfor er det vigtigt at lave en segmentering af kunderne, og ikke bare i forhold til hvem de er, men også hvordan de agerer, hvilke søgeord de bruger og hvordan shoppere finder inspiration i deres ehandel. 

Få hjælp fra et Google Ads bureau 

Det er et stort arbejde for den enkelte virksomhed at få overblik over de komplicerede systemer og de faktorer, der spiller ind. Derfor vælger mange at få assistance fra et Google Ads bureau, som kan opsætte kampagner og skabe en nuanceret målretning – og i sidste ende øge omsætningen for shoppen. De fungerer som mellemmand mellem butikken, Google Merchant Center og Google Shopping, og de priser, man betaler for denne service, indtjenes efterfølgende igen gennem ehandel. 

Fokuser på virksomheden

Du kan selvfølgelig også vælge selv at stå for arbejdet på disse platforme. Det er dog arbejde, der kræver stor energi. Derfor er det vigtigt, at du spørger dig selv om, hvad fokus skal være i jeres shop, og hvordan I skal bruge jeres ressourcer. Skal I selv bruge tid på at undersøge platformene og opbygge kompetencerne? Skal I ansætte ekstra bemanding? Skal I arbejde sammen med et Google Ads bureau, og holde fokus på kernen i virksomheden?