Templafy har rokeret i bestyrelsen og ledelsen. Det er den tidligere TDC- og senere KPN-direktør, Jesper Theill Eriksen, som overtager pladsen som CEO. 

*Denne artikel er første gang udgivet på Trendsonline.dk den 26 januar 2017*

Danske Templafy har oplevet stor vækst, og med vækst kommer ændringer. Derfor har virksomheden rokeret i ledelsen, så tidligere CEO og medstifter Christian Lund hopper ned fra chefstolen og fokuserer 100 procent på den kommercielle produktudvikling og markedsudvikling.

Læs også: Danske Templafy rejser tocifret millionbeløb

I stedet overtager Jesper Theill Eriksen direktørstolen. Jesper Theill Eriksen har en lang karriere i telebranchen. Han har tidligere været direktør for TDC og hollandske KPN, men kender til hverdagen i den danske virksomhed, da han har været bestyrelsesformand siden 2014.

“Templafy vokser med mere end 300 procent om året, og potentialet er fortsat langt større. Succesen skyldes, at vi har et unikt og skalerbart produkt, der baserer sig på en grundlæggende forståelse af markedet og vores kunders behov. For at bevare og udbygge denne position er det perfekt både for mig og Templafy at fokusere hele min tid på at sikre en optimal snitflade mellem produkt- og markedsudvikling, mens Jesper er den perfekte profil til at udvikle vores virksomhed strategisk og organisatorisk,” siger Christian Lund i en pressemeddelelse.

Templafy har solgt 250.000 licenser

Templafy hjælper virksomheder og medarbejderne med at lave bedre præsentationer, kontrakter og forretningsdokumenter nemmere. De har kunder som Maersk, VELUX, Coloplast, Pandora, Region Hovedstaden og Aarhus Universitet fra Danmark, og internationale kunder som Deloitte, BDO, NTT, Petrobas og SEB.

“Templafy har allerede solgt 250.000 licenser og har kunder i alle dele verdensdele. Jeg er overbevist om, at Templafy har potentialet til inden for få år at blive den væsentligste aktør på verdensmarkedet i en global og helt ny markedskategori, og er stolt over at blive en del af Templafys daglige ledelse,” siger den nye direktør, Jesper Theill Eriksen, i pressemeddelelsen.

“Lidt af et dream team”

Faktisk skabes der ifølge Templafy mere end to milliarder forretningsdokumenter dagligt på verdensplan, og det er dem, Templafy hjælper virksomhederne med at have snor i.

“Markedet har taget rigtig godt imod Templafy, og nu ved vi, at det virker. Derfor er det også helt naturligt, at der nu kommer et øget fokus på ledelse og eksekvering. Det er en vækstrejse, vi er på, og jeg tror, at Jesper er den helt rigtige til at løfte opgaven. Det er i princippet lidt af et dream team. Og Templafys potentiale bekræftes også af, at både Jesper og Preben nu engagerer sig yderligere,” lyder det i pressemeddelelsen fra Lars Andersen, General Partner hos SEED Capital, som har skudt millioner i Templafy.

Læs også: Mofibo-partner bliver ny kommerciel direktør i Templafy