You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer
This post is also available in: English
Community:
Hvordan kan din virksomhed spille sammen med de nyeste teknologiske produktionsmuligheder i praksis?
Hvordan skaber samspillet mellem digitale teknologier og den fysiske produktion værdi for jeres arbejde og forsyningskæde?
I netværket “Fremtidens Produktion” ønsker vi at øge indsigten. Vi styrker hinandens evne til hurtigt at kunne omstille produktion til nye digitale processer, som skaber værdi for den enkelte virksomhed eller organisation.
Hvem kan du møde i netværket?
TechSavvys netværk om Fremtidens Produktion samler aktører på tværs af produktionsvirksomheder og industrien til en dialog omkring den stigende digitalisering og øget brug af nye teknologier til udviklingen i produktionen. Netværket består derfor primært af produktionsansvarlige, automationsteknologer og ingeniører, der alle er dybt interesseret i den nyeste teknologi, der kan anvendes på fabriksgulvet.
Hvad får du ud af netværket?
Det er viden om, indsigt i og integrationen af teknologi og metoder, der skal sikre danske produktionsvirksomheder fordele og klæde dem endnu bedre på til at tage del i den øgede globale konkurrence. Derfor vil vi i netværket bruge jeres konkrete udfordringer og udviklingsbehov som afsæt.
Netværket mødes 4 gange årligt til lærerige og relationsskabende netværksarrangementer, hvor samspillet mellem produktion og teknologi er i højsæde. I netværket får du indsigt i og kvalificeret feedback på konkrete udfordringer indenfor produktion. Dertil får du mulighed for at skabe nye professionelle forbindelser og få input til løsninger og perspektiver, du kan integrere i egen praksis.
I tiden mellem arrangementerne, er der rig mulighed for at netværke og videndele med de andre netværksmedlemmer på TechSavvys Online Community.
Hvilke nye teknologier er modne til implementering? Hvordan udnytter vi digitale muligheder bedre? Og hvordan understøtter vi medarbejdernes teknologiske kompetencer bedst muligt for at optimere sikkerhed, produktion, øge effektiviteten og optimere omkostningerne?
Det søger vi alt sammen svar på i netværksgruppen om Fremtidens Produktion, hvor du får den nyeste viden og hands on-erfaring med nye teknologier og trends som distributed design, 3D-print, robotteknologi, kunstig intelligens (AI), Virtual & Augmented Reality (VR/AR) og droner
Alle møderne faciliteres af en fast moderator, der vil guide og styre dialogen samt stille relevante spørgsmål til vores skarpe oplægsholdere.
Claus Kjeldsen er fremtidsforsker, tidligere direktør i Institut for Fremtidsforskning og stifter af Heimdall Institute, hvor han i dag arbejder med, hvordan samfund og organisationer bedst muligt tilpasser sig de strukturelle ændringer, som fremtiden bringer.
Claus har bred erfaring fra strategisk rådgivning på både nationalt og internationalt niveau og bringer et skarpt blik for både drift- og udviklingsperspektiver.
13. SEPTEMBER 2023, ODENSE
Reel ledelse af automatitionsprojekter – og state-of-the-art teknologier
Hvordan automatiser virksomheder deres produktion? Spørgsmålet tager vi under kærlig behandling hos Teknologisk Institut, hvor Søren Peter Johansen tager os igennem konkrete cases fra virksomheder. Hvordan er de kommet frem til de gode løsninger? Hvilke teknologier implementerer de?
Derefter vil der være en rundtur i instituttets tre robot-haller med eksempler på tilgængelige teknologier – både nu og lige om lidt. Blandt andet hyberspektrale kameraer, projekter på vej til Mars, hands-on på forskellige cobots og erstatning af manglende arbejdskraft med teknologi i form af logistik-robotter, montage-udstyr og exo-skeletter.
Til sidst vil der være tid til diskussion og refleksion. Hvilke udfordringer sidder vi med teknologisk og ledelsesmæssigt? Både oplægsholder og resten af gruppen kommer med kvalificeret feedback på udfordringerne.
Når dagen er slut, har du fået et godt indblik i state-of-the-art teknologier, og hvordan andre leder automationsprojekter.
15. NOVEMBER 2023, GLOSTRUP
Decentral & cirkulær produktion
På rekordtid har Stykka formået at gå fra startup til totalleverandør af interiørløsninger til nogle af de største byggeprojekter herhjemme. En vigtig komponent i successen er Stykkas særlige tilgang til produktion.
Med en kombination af digitale teknologier og decentral produktion har Stykka skabt et system til at levere skræddersyede, bæredygtige løsninger på stor skala. Alt sammen i et setup som er skalerbart og agilt, så der kan skrues op og ned for produktionen uden at binde store millionbeløb i egne produktionsfaciliteter.
Ved at skabe en digital tvilling af hvert element, der produceres, sikrer Stykka samtidig gennemsigtighed i hele forsyningskæden – og giver kunderne mulighed for helt enkelt at skifte en ødelagt hylde eller få nye farve på fronterne i deres køkken, selvom det hele er skræddersyet.
Vi mødes i Stykkas hovedkvarter i Glostrup, hvor Pelle Jørgensen og Rasmus Taun deler ud af deres viden og erfaring om at bygge et decentralt setup, onboarde fabrikker og underleverandører og samtidig sikrer sporbarhed. Herefter vil der være en rundvisning på matriklen – hvor der blandt andet vil være mulighed for at få indsigt i deres brug af digitale tvillinger i praksis, og hvordan man kan bruge machine learning og computer vision til kvalitetskontrol.
Når dagen er slut, har du fået indsigt i en ny produktionsmetodik og faglig feedback på mulighederne i din virksomhed.
24. JANUAR 2024, KØBENHAVN
Forløs virksomhedens data-potentiale
Produktionsvirksomheder råder over en guldmine af data. Noget er allerede indsamlet, mens andet venter på at blive høstet. Dataen bliver dog først for alvor værdiskabende, når den analyseres og tages i praktisk anvendelse i dagligdagen.
Til dette netværksmøde besøger vi et af landets førende leverandører af dataindsamling og -analyse, som for nyligt er implementeret sin løsning hos en af landets største virksomheder. I netværksgruppen vil de dele muligheder, indsigter og best-practices med afsæt i konkrete udfordringer i gruppen.
Når dagen er slut, er du blevet klogere på potentialet i øget dataindsamling og -analyse, og har fået værktøjer til at implementere nye løsninger i praksis.
13. MARTS 2024
TO BE ANNOUNCED
Emne oplyses snarest
14. MAJ 2024
To be announced
Emne oplyses snarest
Medlemskab af et Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og vores online community. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.
Kære læser, du er meget velkommen til at dele vores artikler på sociale medier, linke eller referere til artikler eller content på TechSavvy.media. Men ønsker du helt eller delvist at kopiere indhold fra sitet må det kun ske efter aftale med vores redaktion på editorial@techsavvy.media.
TechSavvy Media
Nannasgade 28
2200 København N
Mail: editorial@techsavvy.media
Kære læser, du er meget velkommen til at dele vores artikler på sociale medier, linke eller referere til artikler eller content på TechSavvy.media. Men ønsker du helt eller delvist at kopiere indhold fra sitet må det kun ske efter aftale med vores redaktion på editorial@techsavvy.media.